Wij zijn Hacoplast

Oplossingen voor uw volledige spuitgietmachinepark

Hacoplast B.V. is opgericht op 1 september 2005 en kon toen al vertrouwen op jarenlange ervaring in kunststof spuitgieten, waarvan meer dan 13 jaar in de Automotive industrie.

Wij zijn leverancier van spuitgietmachines inclusief de daarbij behorende installatie, service en onderhoud. Ook leveren wij kostengunstige matrijzen, robots, koelmachines en alle andere mogelijke randapparatuur.

Specialisten in spuitgietmachines en randapparatuur

Inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan met zaken doen in China. Vandaar dat veel van de apparatuur die wij leveren afkomstig is van Chinese leveranciers. Ook werken wij met leveranciers uit Turkije, Italië, Nederland etc.

Wij hebben ruime ervaring in turn-key projecten. Daarnaast hoort installatie en aftersales service vanzelfsprekend tot onze mogelijkheden. Hacoplast B.V. biedt u kostenefficiënte oplossingen voor de uitdagingen die u met uw klanten aangaat.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Contact

Dit kunt u van ons verwachten

Dankzij onze lange en uitgebreide ervaring in de spuitgietindustrie / kunststofindustrie en onze verantwoordelijkheid voor Chen Hsong Europe B.V., bent u voor alle vormen van service bij ons aan het juiste adres.

Preventief onderhoud

Om de levensduur van uw machinepark te verlengen is preventief onderhoud essentieel! Het verhoogt de betrouwbaarheid van de machines, voorkomt storingen, uitval en ongemak op een later moment. Daarnaast worden slijtagedelen vroegtijdig gesignaleerd, waardoor u het maximale rendement uit uw machines haalt. Met een onderhoudscontract van Hacoplast bent u verzekerd van periodiek onderhoud en inspecties. Wij hebben een professionele en vakkundige werkwijze.

Download hier ons onderhoudscontract:

Download

Service bij storing

Bij een storing wilt u natuurlijk uw productieproces zo snel mogelijk hervatten. Onze remote-support afdeling kan op afstand met u meekijken in de machinebesturing. Door de uitgebreide kennis en ervaring van onze servicemonteurs kunnen wij de meeste storingen ter plekke voor u oplossen. Dankzij onze grote voorraad machineonderdelen kunnen wij snel schakelen. Bovendien werken wij tegen gunstige tarieven.

Onderdelen service

Hacoplast beschikt over een groot magazijn met een vloeroppervlakte van circa 2400m2. Vanuit hier leveren wij uw bestelling over de hele wereld. Door onze uitgebreide voorraad aan onderdelen en onze goede logistieke voorzieningen leveren wij snel en tegen concurrerende prijzen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van leveranciers.

Openstaande vacatures

Productie Medewerker

Heb je zin om aan het werk te gaan als productie medewerker?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hacoplast heeft een aantal projecten in opdracht ter ondersteuning van haar klanten.
Hiervoor zoeken wij extra medewerkers.

Voor vragen neem contact op met:
Thijs Hofstede
+31 (0)6 5028 3869

Ontmoet ons team

Angelo Scheers

Managing Director angelo@hacoplast.com

Rafael Ordonez

Sales & Business Development Manager rafael@hacoplast.com

Thijs Hofstede

Operations Director thijs@hacoplast.com

Jesse van den Berg

Service service@hacoplast.com

Sheldon Janssen

Service service@hacoplast.com

Jelte Klein Wentink

Service service@hacoplast.com