Services

Dankzij onze lange en uitgebreide ervaring in de spuitgietindustrie / kunststofindustrie en onze verantwoordelijkheid voor Chen Hsong Europe B.V., bent u voor alle vormen van service bij ons aan het juiste adres.

Preventief onderhoud

Om de levensduur van uw machinepark te verlengen is preventief onderhoud essentieel!
Het verhoogt de betrouwbaarheid van de machines, voorkomt storingen, uitval en ongemak op een later moment. Daarnaast worden slijtagedelen vroegtijdig gesignaleerd, waardoor u het maximale rendement uit uw machines haalt. Met een onderhoudscontract van Hacoplast bent u verzekerd van periodiek onderhoud en inspecties. Wij hebben een professionele en vakkundige werkwijze.

Service bij storing

Bij een storing wilt u natuurlijk uw productieproces zo snel mogelijk hervatten. Onze remote-support afdeling kan op afstand met u meekijken in de machinebesturing. Door de uitgebreide kennis en ervaring van onze servicemonteurs kunnen wij de meeste storingen ter plekke voor u oplossen. Dankzij onze grote voorraad machineonderdelen kunnen wij snel schakelen. Bovendien werken wij tegen gunstige tarieven.

Onderdelen service

Hacoplast beschikt over een groot magazijn met een vloeroppervlakte van circa 2400m2. Vanuit hier leveren wij uw bestelling over de hele wereld. Dankzij onze uitgebreide voorraad aan onderdelen en onze goede logistieke voorzieningen leveren wij snel en tegen concurrerende prijzen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van leveranciers.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op